Πολυτελέστατος ουρανοξύστης από την Aston Martin στο Μαϊάμι

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin ετοιμάζει το Aston Martin Residences έναν πολυτελέστατο ουρανοξύστη 66 ορόφων και ύψους 250 μέτρων, στο 300 Biscayne Boulevard Way, ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο InterContinental, στο Μαϊάμι των Η.Π.Α.

Ο ουρανοξύστης διαθέτει 391 διαμερίσματα, που ξεκινούν από τα 750.000 δολάρια για μια κατοικία εμβαδού 65 τ.μ., και θα φτάνει μέχρι τα 50 εκατ. δολάρια για τα διαμερίσματα από τον 55 μέχρι 60 όροφο, εμβαδού 1.770 τ.μ., τα οποία θα διαθέτουν δικές τους ιδιωτικές πισίνες. Παράλληλα θα υπάρχει μια infinity πισίνα στον 55ο όροφο, που θα προσφέρει εκπληκτική θέα στο λιμάνι, στην πόλη και στον ωκεανό.

Η ομάδα σχεδίασης της Aston Martin, με επικεφαλής τον Marek Reichman, εργάζεται για την διακόσμηση του ουρανοξύστη, εστιάζοντας στα πάντα, από τις λαβές των θυρών μέχρι και τα carbon γραφεία της ρεσεψιόν.

Το κτίριο θα είναι έτοιμο το 2022 και ήδη τα μισά διαμερίσματα έχουν ήδη πουληθεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...