Η Bigben με την Kylotonn ετοιμάζονται για το λανσάρισμα του νέου παιχνιδιού WRC 8, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου του 2019, σε PC, PlayStation 4, Xbox One, και τον Οκτώβριο στο Nintendo Switch. Σήμερα έγινε γνωστό ότι άνοιξε η προπαραγγελία του και όποιος το παραγγείλει από σήμερα και πριν την επίσημη κυκλοφορία του, θα πάρει ως αποκλειστικό bonus τη Lancia 037 και τη Porsche 911 GT RS RGT.

Στο παιχνίδι υπάρχουν περισσότερες από 100 διαδρομές και 14 χώρες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο σύστημα δυναμικού καιρού, με την συμπεριφορά των αυτοκινήτων αναλόγως στο έδαφος που κινούνται να είναι βελτιωμένη. Ακόμα θα υπάρχουν όλοι οι οδηγοί και τα χρώματα των αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι προγραμματιστές της Bigben και Kylotonn χρησιμοποίησαν πληροφορίες από κοινότητες παικτών και πήραν συμβουλές από τους οδηγούς του eSports WRC πρωταθλήματος, για να φτιάξουν καλύτερα γραφικά, πιο τεχνικές διαδρομές και πιο ομαλές σημειώσεις των συνοδηγών.

Το WRC 8 θα έχει επίσης μια πιο ολοκληρωμένη λειτουργία καριέρας, ενώ το παιχνίδι θα προσφέρει μια επιλογή οδηγών των WRC 2 και Junior WRC πρωταθλημάτων, καθώς και ιστορικά αυτοκίνητα και λειτουργία eSports.