Audi. Αυτά τα μοντέλα θα δούμε μέχρι το 2020

Σχετικά άρθρα

Η Audi θα παρουσιάσει δεκάδες νέα μοντέλα μέσα στους επόμενους 18 μήνες, όπως αποκάλυψε πλάνο της. Τον Σεπτέμβριο θα δούμε το νέο RS7, ενώ τον Οκτώβριο θα δούμε τα ανανεωμένα A5 και S5, ενώ έναν μήνα μετά θα κάνουν την εμφάνισή τους τα νέα Q5, A5 Cabriolet, S5 Cabriolet, A4 Avant g-tron και e-tron Sportback.

Έναν μήνα πριν την αλλαγή του έτους, η Audi θα παρουσιάσει το A5 g-tron Sportback, ενώ τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2020 θα δούμε τα ανανεωμένο RS5, όπως και τα νέα A3, A3 sedan και S3.

Τον Ιούνιο του 2020 θα κάνει το ντεμπούτο του το Q2 facelift, ενώ τον Ιούλιο τα Q5 και SQ5 facelift. Τέλος τον Νοέμβριο του 2020 θα παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής του E-tron GT.

Η Audi ετοιμάζει 20 ηλεκτρικά μοντέλα, όπου ανάμεσά τους θα συναντάμε και ένα ID.3 με τα σήματα της. Τέλος η Audi ετοιμάζει νέα OLED φωτιστικά σώματα που αποτελούνται από περισσότερα από 50 τμήματα, που μπορούν να ενεργοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες και να έχουν διαφορετικής έντασης φωτεινότητας.

Τα συγκεκριμένα φωτιστικά σώματα μπορούν να προβάλλουν διάφορα μηνύματα και σύμβολα για να προειδοποιήσουν τους άλλους οδηγούς για επικείμενους κινδύνους όπως ο μαύρος πάγος, η κυκλοφοριακή συμφόρηση ή κάποιο ατύχημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα