Το τμήμα MSO (McLaren Special Operations) ολοκλήρωσε την αναπαλαίωση μιας McLaren F1. Πρόκειται για αυτής με αριθμό πλαισίου 63, με τους ανθρώπους της βρετανικής εταιρίας να χρειάζονται 18 μήνες προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εργασίες.

Τοποθέτησαν νέες Alcantara και δερμάτινες επενδύσεις ημι-αναλίνης, νέο τιμόνι και εξωτερικά όλα τα πάνελ έχουν ξαναβαφτεί, μια διαδικασία που χρειάστηκε 900 ώρες για να ολοκληρωθεί, Συνολικά, όλη η διαδικασία αποκατάστασης, χρειάστηκε σχεδόν 3.000 ώρες.

Φυσικά και ο κινητήρας δέχτηκε την φροντίδα της MSO, οι οποίοι διασφάλισαν πως η απόδοσή του ανέρχεται στα 620 άλογα, με τα αμορτισέρ της Bilstein, τους άξονες μετάδοσης και τους τροχούς να στέλνονται πίσω στις εταιρίες που τα κατασκευασαν για να επιδιορθωθούν.

Η MSO δηλώνει πως όσοι άλλες ιδιοκτήτες μιας F1 επισκευάσουν, αποκαταστήσουν ή αναπαλαιώσουν την F1 τους μέσω του προγράμματος F1 Certified, θα πάρουν ένα μοναδικό Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας για να επιβεβαιώσουν την προέλευση, την αυθεντικότητα, τη διάρκεια ζωής και την κατάσταση του αυτοκινήτου τους.

1Διάβασε επίσης

Η MSO αναπαλαίωσε την McLaren F1 GTR Longtail 25R

Μαζί με το πιστοποιητικό, οι ιδιοκτήτες παίρνουν επίσης ένα κατά παραγγελία εικονογραφημένο βιβλίο που τεκμηριώνει την ιστορία του αυτοκινήτου τους και μια μινιατούρα του μοντέλου τους. Και οι 106 F1 που κατασκεύασε η McLaren μεταξύ 1993 και 1998 για χρήση σε δρόμους και σε πίστες είναι κατάλληλες για το πρόγραμμα.