Τα Alfa Romeo Tonale και Fiat Panda Hybrid θα κατασκευάζονται στη Νάπολη

Σχετικά άρθρα

Η FCA θα επενδύσει σχεδόν 1 δισ. ευρώ στο εργοστάσιο της στο Pomigliano κοντά στην Νάπολη της Ιταλίας, προκειμένου αυτό να αναβαθμιστεί για να κατασκευάζει τα Alfa Romeo Tonale και την υβριδική έκδοση του Fiat Panda.

Η επένδυση είναι μέρος μιας επένδυσης ύψους 5 δισ. ευρώ που ανακοίνωσε πέρυσι η FCA και στο εργοστάσιο του Pomigliano, περιλαμβάνει την κατασκευή μιας νέας γραμμής παραγωγής, οι εργασίες της οποίας θα ξεκινήσουν από τις αρχές του 2020.

Η παραγωγή του υβριδικού Panda θα ξεκινήσει κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020, ενώ η Tonale, που θα τοποθετηθεί κάτω από την Stelvio, θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021. Η Tonale θα βασίζεται και αυτή πάνω στην Giorgio πλατφόρμα των Giulia και Stelvio και εκτός από κινητήρες βενζίνης, κάτω από το καπό θα συναντάμε και μια plug-in υβριδική έκδοση. Τέλος, θα διαθέτει και συστήματα που θα υποστηρίζουν αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 3.

ΠηγήAnsa.it

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...