Η Bugatti Chiron Super Sport 300+ έκανε άλμα ενώ πήγαινε με 447 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Ο Andy Wallace είναι ο άνθρωπος που έπιασε τα 490,484 χλμ/ώρα με την Bugatti Chiron στην πίστα Ehra-Lessien και σε συνέντευξή του είπε πως κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της δοκιμής και ενώ πήγαινε με 447 χλμ/ώρα, το αυτοκίνητο έκανε άλμα και απογειώθηκε για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου.

Υπάρχει μια αλλαγή της επιφάνειας ενώ μπαίνεις στην ευθεία και από τη νέα άσφαλτο που υπάρχει στην στροφή, μπαίνεις στην παλιά άσφαλτο της ευθείας.

Την συγκεκριμένη ένωση την αποκαλούσα μια ράμπα για άλμα και όλοι αναρωτιόταν γιατί την έλεγα έτσι. Τελικά όταν εξέτασαν τα δεδομένα, οι μηχανικοί συνειδητοποίησαν ότι υπήρξε άλμα, ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν με 447 χλμ/ώρα.

Στις σχετικές ειδήσεις, το αφεντικό της Bugatti, Stephan Winkelmann, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως ετοιμάζουν δύο ακόμη εκδόσεις της Chiron, με την μια να εστιάζει στον χειρισμό και την άλλη στην αναλογία βάρους/ίππο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι αγωνοδίκες παραδέχτηκαν πως ο Verstappen έπρεπε να τιμωρηθεί στη Σιγκαπούρη

Οι αγωνοδίκες της F1 παραδέχτηκαν ότι ο Max Verstappen έπρεπε να είχε λάβει δύο ποινές θέσεων στη σχάρα εκκίνησης του Grand Prix της Σιγκαπούρης,...

V12 κινητήρας μόλις 50 κ.εκ με επικό ήχο

Αυτός πρέπει να είναι ο πιο κουλ κινητήρας-μινιατούρα του κόσμου. Πρόκειται για έναν V12 κινητήρα, μόλις 50 κ.εκ που στροφάρει έως τις 11.500 σ.α.λ...