Η Michelin τοποθέτησε carbon στα ελαστικά της Bugatti Chiron των 490,48 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Η Michelin συνέβαλε και αυτή προκειμένου η Chiron να πιάσει τα 490,484 χλμ/ώρα, δημιουργώντας ένα νέο Pilot Sport Cup 2 ελαστικό. Η Michelin πήρε το Pilot Sport Cup 2 που προσφέρει αποκλειστικά για την Chiron και το ενίσχυσε με ένα στρώμα από ανθρακονήματα για επιπλέον αντοχή.

Το ελαστικό δοκιμάστηκε σε ταχύτητες μέχρι και 511 χλμ/ώρα, ενώ μπορεί να αντέξει ακόμη και σε 5.300 G. Είναι νόμιμο να κινηθεί σε δημόσιος δρόμους και μπορεί να περιστραφεί έως και 4.100 φορές το λεπτό.

Σύμφωνα με την Michelin, ο οδηγός θα καταλάβει το πότε το ελαστικό πρόκειται να καταστραφεί, αφού θα υπάρξει έντονος θόρυβος και δονήσεις. Τα συγκεκριμένα ελαστικά θα τοποθετηθούν στην Chiron Super Sport 300+.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο διάδοχος της Bugatti Chiron

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του νέου hypercar της Bugatti που θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 20 Ιουνίου. Το αυτοκίνητο θα παίρνει κίνηση από τον...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...