ΗΠΑ: Η BMW ανακαλεί 7 Toyota Supra

Σχετικά άρθρα

Η NHTSA ανακοίνωσε πως η BMW προχωρά στην ανάκληση επτά νέων Toyota Supra στη Βόρεια Αμερική, λόγω ακατάλληλων συγκολλήσεων σε μια βάση του συστήματος της ζώνης ασφαλείας του οδηγού, που σε περίπτωση ατυχήματος, θα μπορούσε να σπάσει.

Η συγκεκριμένη βάση είναι προϊόν ενός προμηθευτή της BMW, της εταιρίας Hubert Schlieckmann GmbH, η οποία αντί για 13 συγκολλήσεις, πιθανώς να έχει κολλήσει την συγκεκριμένη βάση με 10 συγκολλήσεις.

Τα τέσσερα από τα επτά αυτοκίνητα έχουν ήδη ελεγχθεί και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και έτσι παραμένουν 3 Supra να ελεγχθούν, τα οποία βρίσκονται στα χέρια των ιδιοκτητών τους. Η ανάκληση αναφέρει πως άμα διαπιστωθεί πως κάποια Supra έχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη βάση, η εταιρία θα προχωρήσει στην αντικατάσταση ολόκληρου του αυτοκινήτου.

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο η Toyota δεν εξέδωσε αυτή την ανάκληση, είναι το γεγονός πως τα Z4 και Supra κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο της Magna Steyr στο Graz της Αυστρίας, με την BMW να είναι υπεύθυνη για την παραγωγή των αυτοκινήτων.

ΠηγήNHTSA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα