Το επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 θα είναι άκρως εξουθενωτικό, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του sport το ημερολόγιο του θα διαθέτει 22 αγώνες. Ερωτώμενος για αυτό, ο οδηγός της Red Bull Racing, Max Verstappen, αμφισβήτησε αυτήν την επέκταση του ημερολογίου, ενώ δήλωσε ότι θα επηρεάσει τις ζωές των μηχανικών των ομάδων, οδηγώντας τους σε διαζύγια με το έτερον τους ήμισυ.

Ο Ολλανδός ανέφερε ότι η κύρια ανησυχία του είναι για τα μέλη των ομάδων, που θα πρέπει να βρίσκονται ακόμα περισσότερες ώρες στις πίστες, τονίζοντας:

Δεν συμφωνώ με τους 22 αγώνες το χρόνο. Νομίζω ότι πρέπει να επιλέξουμε τις καλύτερες πίστες εκεί έξω, ξέρω ότι θέλουν να κερδίσουν χρήματα, αλλά πρέπει επίσης να σκεφτούν τους μηχανικούς που είναι στην πίστα. Φτάνουν την Δευτέρα ή την Τρίτη για να φτιάξουν τα πάντα, ενώ τα μεγάλα αφεντικά φτάνουν την Παρασκευή ή ίσως και το πρωί του Σαββάτου και πετούν πίσω για στο σπίτι τους ακόμη και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για αυτούς δεν είναι πρόβλημα, μπορούν εύκολα να κάνουν και 30 αγώνες, επειδή λείπουν μόνο για τρεις ημέρες. Για τους περισσότερους ανθρώπους είναι τουλάχιστον πέντε ή έξι μέρες, και δεν παραπονιέμαι καν για εμάς [τους οδηγούς], αλλά οι μηχανικοί, μπορούν να υποβάλουν αίτηση διαζυγίου αμέσως, αν υπάρχουν περισσότεροι αγώνες.