Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Pagani παρουσίασε χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση την πιο σκληροπυρηνική έκδοση της Huayra, την Imola. Αυτή φαίνεται να είναι η ίδια που είχε διαρρεύσει τον περασμένο Μάρτιο, την οποία τότε γνωρίζαμε ότι έχει το όνομα Huayra Dragon.

Με αφορμή την παράδοση του δεύτερου αυτοκινήτου που κατασκεύασε η ιταλική εταιρία, στο παραπάνω video μπορείς να δεις κάθε λεπτομέρεια της. Η Huayra Imola θα κατασκευαστεί σε μόλις 5 μονάδες και σύμφωνα με πληροφορίες μας η ιταλική εταιρία θα επιχειρήσει να κάνει χρόνο στο Nurburgring.

Όπως βλέπεις, διαθέτει νέο bodykit με μεγάλη πίσω carbon αεροτομή και εισαγωγή αέρα στην οροφή. Επίσης υπάρχει τεράστιος διαχύτης, νέος μπροστά προφυλακτήρας, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνές ποδιές και νέες ζάντες. Μηχανικά φορά τον twin-turbo V12 6,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 745-750 ίππων με 1.100 Nm ροπής.

Η Pagani Huayra Imola είναι η τελευταία έκδοση της Huayra και θα παραχθεί παράλληλα με την Huayra BC Roadster, η οποία παρουσιάστηκε την τελευταία ημέρα του Ιουλίου.