Η Pagani παρουσίασε την πιο extreme έκδοση της Huayra, την Imola

Σχετικά άρθρα

H Pagani φαίνεται ότι παρουσίασε χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση την πιο σκληροπυρηνική έκδοση της Huayra, την Imola. Αυτή φαίνεται να είναι η ίδια που είχε διαρρεύσει τον περασμένο Μάρτιο, την οποία τότε γνωρίζαμε ότι έχει το όνομα Huayra Dragon.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το πρώτο αυτοκίνητο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του σε μια κλειστή εκδήλωση στην πίστα της Imola, επιβεβαιώνοντας το πραγματικό της όνομα. Ο τυχερός είναι ο Oleg Egorov, ιδρυτής της TopCar Design, o οποίος έχει στην κατοχή του και την Zonda Unica.

Η Huayra Imola θα κατασκευαστεί σε μόλις 5 μονάδες και σύμφωνα με πληροφορίες μας η ιταλική εταιρία θα επιχειρήσει να κάνει χρόνο στο Nurburgring.

Όπως βλέπεις, διαθέτει νέο bodykit με μεγάλη πίσω carbon αεροτομή και εισαγωγή αέρα στην οροφή. Επίσης υπάρχει τεράστιος διαχύτης, νέος μπροστά προφυλακτήρας, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνές ποδιές και νέες ζάντες. Μηχανικά θα φορά τον twin-turbo V12 6,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 745-750 ίππων με 1.100 Nm ροπής.

Η Pagani Huayra Imola είναι η τελευταία έκδοση της Huayra και θα παραχθεί παράλληλα με την Huayra BC Roadster, η οποία παρουσιάστηκε την τελευταία ημέρα του Ιουλίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...