Η ινδική Mahindra εξαγόρασε την Peugeot Scooters

Σχετικά άρθρα

Η ινδική Mahindra ανακοίνωσε πως εξαγόρασε το 100% των μετοχών της Peugeot Motocycles, μέσω της θυγατρικής της, Mahindra Two Wheelers Europe. Η ινδική εταιρία κατείχε ήδη το 51% της Peugeot Motocycles από το 2015 και λαμβάνοντας πλέον την πλήρη ιδιοκτησία της, στοχεύει να αναπτύξει περαιτέρω την επιχείρηση στις μεγάλες βασικές αγορές, όπως αυτή της Ευρώπης, αλλά και να επεκταθεί σε νέες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων ασιατικών αγορών.

Η εταιρία θα παρουσιάσει 7 νέα μοντέλα μεταξύ 2019 – 2021, με την Peugeot Motocycles να ενισχύεται στην Ευρώπη, με την έδρα της να παραμένει στο Mandeure της Γαλλίας.

Βάση της συμφωνίας της Mahindra με το Groupe PSA, οι Ινδοί διατηρούν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όνομα Peugeot, με τις ομάδες σχεδιασμού της Peugeot να συνεχίζουν να βοηθούν στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προϊόντων της Peugeot Motocycles.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr