Αντιπρόσωπος της Toyota πουλάει μια Supra για 167.000 δολάρια!

Σχετικά άρθρα

Η αντιπροσωπεία της Bill Penney Toyota, στην πόλη Huntsville της πολιτείας Alabama των ΗΠΑ, έχει στην κατοχή της μια από τις 1.500 Supra Launch Edition, που θα κατασκευάσει η ιαπωνική εταιρία. Εξ’αυτών, μόνο 500 αυτοκίνητα θα είναι βαμμένα στο άσπρο (Absolute Zero) χρώμα, που συνδυάζεται με τις κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις στην καμπίνα.

Εκμεταλλευόμενη τη μεγάλη ζήτηση που έχει η συγκεκριμένη έκδοση, οι ιθύνοντες της αντιπροσωπείας αποφάσισαν να την βγάλουν προς πώληση έναντι 167.000 δολαρίων, ήτοι 111.750 δολάρια περισσότερα από την τιμή που έχει ορίσει η Toyota, καθώς η τιμή καταλόγου είναι 55.250 δολάρια.

Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί κάποιος που είναι διαθέσιμος να δώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για την Supra. Aν με ρωτάς εάν αξίζει 167.000 δολάρια το ιαπωνικό sportscar είναι άλλη ιστορία, αφού με τόσα χρήματα μπορεί κάποιος να αγοράσει πολύ γρηγορότερα μοντέλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...