To Tesla Model S Plaid έγραψε χρόνο 7:13 στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Τις προηγούμενες ημέρες είδαμε ότι η Tesla είχε πάει ξανά στο Nurburgring για να συνεχίσει τις δοκιμές του Model S Plaid, και σήμερα μαθαίνουμε ότι ο -ανεπίσημος- χρόνος που έγραψε στην γερμανική πίστα το αυτοκίνητο ήταν 7 λεπτά και 13 δευτ.. Αυτό σημαίνει ότι το Model S Plaid είναι κατά 29 δευτ. πιο γρήγορο από την Porsche Taycan Turbo στην ίδια πίστα, η οποία έχει σταματήσει τα χρονόμετρα στο 7:42,34.

Το γερμανικό AMS αναφέρει χαρακτηριστικά:

Με κάποιο τρόπο (η Tesla) κατάφερε να βρει την πίστα ελεύθερη, και ήταν σε θέση να γράψει δύο φορές χρόνο 7:13″, μετρημένος με το χέρι. Έτσι, η Tesla έσπασε και πάλι τον ανεπίσημο χρόνο των 7:23″ που είχε σημειώσει τις προηγούμενες εβδομάδες. Μέσα στο μπλε Tesla Model S καθόταν ο οδηγός αγώνων Thomas Mutsch.

Το Tesla Model S Plaid, εκτός του ότι φορά επιθετικό bodykit, κρύβει κάτω από το σώμα του τρεις ηλεκτροκινητήρες απόδοσης άνω των 800 ίππων, φορώντας μπαταρία 130 kWh. Η Tesla εικάζεται πως θα παρουσιάσει επίσημα το Model S Plaid κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020, όταν και θα ανακοινώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, όπως και τον επίσημο χρόνο που θα σημειώσει το μοντέλο στη γερμανική πίστα.

ΠηγήAMuS.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...