Ο Gordon Ramsay πάει με όλη τη συλλογή των supercars του για track day στο Brands Hatch

Σχετικά άρθρα

Ο διάσημος Βρετανός μάγειρας Gordon Ramsay είναι από τους καλύτερους πελάτες της Ferrari, μιας και από το γκαράζ του έχουν περάσει περισσότερες από 20 δημιουργίες της ιταλικής εταιρίας, όπως μια από τις 200 LaFerrari Aperta, μια γκρι LaFerrari, μια λευκή F12tdf, μια 550 Maranello, μια 360 Modena, μια 599 GTB Fiorano, μια 430 Scuderia, μια F12berlinetta, μια 458 Italia, αλλά και μια 458 Spider, ενώ πρόσφατα πρόσθεσε στη συλλογή του και μια Monza SP2.

Κάποιες από αυτές, μαζί με τα υπόλοιπα supercars του που βρίσκονται στην Αγγλία, τα πήγε στο Brands Hatch, για ένα ειδικό track day που διοργάνωσε ο ίδιος για την οικογένεια του και τους κοντινούς του φίλους.

Εκτός των Ferrari, ο Ramsay είναι αγνός petrolhead, και γι’αυτό στην βρετανική πίστα πήρε την McLaren Senna, την McLaren 650 LT Spider, την Porsche 918 Spyder, την Aston Martin DBS Superleggera και το εκπληκτικό BAC Mono του. Σίγουρα ήταν μια μέρα που θα την θυμάται για πολύ καιρό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...