Η Duke Dynamics κάνει τη Lamborghini Aventador να μοιάζει με τη Centenario

Σχετικά άρθρα

Ο βελτιωτικός οίκος από τον Καναδά, Duke Dynamics, παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες ένα αισθητικό πακέτο αναβάθμισης για την Lamborghini Aventador LP700-4 και την Aventador S (LP740-4), που την κάνει να μοιάζει με την Centenario.

Το φαρδύ bodykit φέρει την υπογραφή του Marius Dumitrascu και κατασκευάστηκε με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας 3D Laser Scanner, λογισμικού 3D CAD και μηχανών CNC. Τα kit αποτελείται από 22 μέρη, κατασκευασμένα από pre-preg carbon με τιμή 50.000 δολάρια, ενώ διατίθενται και σε πολυεστέρα (fibre-reinforced plastic, FRP) με τιμή 35.000 δολάρια.

Η τοποθέτηση του πακέτου δεν χρειάζεται κόψιμο κανενός μέρους του αμαξώματος του ιταλικού supercar, με το εμπρός και πίσω φτερό να είναι εύκολα αντικαταστήσιμα ως ανταλλακτικά. Έτσι, σύμφωνα με την εταιρία, ο πελάτης μπορεί να επαναφέρει το αυτοκίνητο του στην εργοστασιακή μορφή, αν αποφασίσει να πουλήσει το αυτοκίνητό του στο μέλλον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H 3D Design βελτιώνει τη BMW X1

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος 3D Design παρουσιάζει το πακέτο που ετοίμασε για την νέα BMW X1. Το bodykit είναι κατασκευασμένο από carbon και αποτελείται...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...