Η Bugatti έχει εδώ και καιρό δηλώσει πως θέλει να προσθέσει ένα δεύτερο μοντέλο στη γκάμα της, με τον πρόεδρο της εταιρίας, Stephan Winkelmann, να αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του, πως δεν έχει αποφασιστεί για την ώρα αν αυτό είναι σεντάν ή SUV, αλλά θα κοστίζει μεταξύ 500.000 και 1.000.000 ευρώ.

Το τετραθέσιο μοντέλο θα κάνει χρήση ηλεκτροκίνησης και ο Winkelmann είχε πει παλαιότερα:

Οι γυναίκες κυρίως θέλουν να κάθονται ψηλά ώστε να μπορούν να βλέπουν τα πάντα στον δρόμο. Το νέο μοντέλο θα είναι το σπουδαιότερο, το καλύτερο και το πιο ακριβό της κατηγορίας του, αλλά η τιμή του δεν θα ξεπερνά αυτήν της Chiron.

Θα ήθελα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρίες, όπου η ισορροπία μεταξύ απόδοσης και άνεσης θα είναι πολύ σημαντική. Θέλω το αυτοκίνητο να είναι άνετο στη καθημερινότητα.

Το μοντέλο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα crossover coupe και σύμφωνα με τον Winkelmann, θα έχει τιμή κοντά στο 1 εκατ. δολάρια (900.000 ευρώ), πολύ φθηνότερο από τα 2,4 εκατ. ευρώ που ξεκινά η Chiron, αλλά πολύ ακριβότερο από τα Bentley Bentayga, Lamborghini Urus και Rolls-Royce Cullinan.

Σήμερα, η Bugatti κατασκευάζει περίπου 100 Chiron ετησίως, ενώ με την προσθήκη ενός σεντάν ή crossover, η ετήσια παραγωγή θα μπορούσε να αυξηθεί στα 600 οχήματα ετησίως.