Δες την αστυνομική καταδίωξη ενός ληστή αυτοκινήτου στο Περιστέρι

Σχετικά άρθρα

Η κάμερα ενός περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας κατέγραψε την καταδίωξη ενός ληστή αυτοκινήτου στο Περιστέρι. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22 Νοεμβρίου, όταν κάποιος έκλεψε ένα Audi, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε τοποθετήσει σύστημα GPS Tracker με το οποίο μπορούσε να εντοπίσει την θέση του.

Ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία και αυτή αμέσως με το που εντόπισε το αυτοκίνητο, ξεκίνησε την καταδίωξή, με περιπολικά της Αμέσου Δράσεως και της ΟΠΚΕ να κινούνται με ταχύτητα προκειμένου να σταματήσουν τον δράστη. Τελικά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τον δράστη.

Ωστόσο οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στη καταδίωξη κλήθηκαν σε ΕΔΕ, αφού όπως ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ:

Σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες και απεικονίζει δραστηριότητα αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης οχήματος και σύλληψης ατόμου, ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την άνευ αδείας καταγραφή και δημοσιοποίηση του υλικού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...