Tesla Model 3 με ενεργοποιημένο το Autopilot, έπεσε πάνω σε περιπολικό

Σχετικά άρθρα

Στη πόλη Νόργουοκ του Κονέκτικατ των ΗΠΑ, ο οδηγός ενός Tesla Model 3 είχε ενεργοποιημένο το Autopilot, όταν το όχημά του έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα, με το ένα εξ’αυτών να ήταν περιπολικό.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, με το περιπολικό να είχε παρκάρει με τα φώτα έκτακτης ανάγκης ανοικτά στην αριστερή λωρίδα, πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο είχε χαλάσει. Επίσης οι αστυνομικοί είχαν τοποθετήσει και προειδοποιητικό τρίγωνο, αρκετά μέτρα πίσω από το περιπολικό.

Το Tesla Model 3 όμως, έπεσε πάνω στο περιπολικό και στο χαλασμένο αυτοκίνητο, με τον οδηγό του Model 3 να δηλώνει στους αστυνομικούς πως είχε ενεργοποιημένο το Autopilot και δεν κοιτούσε τον δρόμο, ούτε είχε τα χέρια του στο τιμόνι, αφού κοιτούσε τον σκύλο του, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.

Το σημαντικό είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά από το ατύχημα, με τον οδηγό του Model 3 να κατηγορείται για απερίσκεπτη οδήγηση.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Elon Musk είπε πως το Cyberquad θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από το 2021. To διθέσιο ηλεκτρικό ATV θα αποτελεί επιπλέον εξοπλισμός του Cybertruck, χωρίς για την ώρα να έχει γίνει γνωστή η τιμή πώλησής του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα