F1: Δες την πορεία των εργασιών στην πίστα του Zandvoort, 4 μήνες πριν τον αγώνα

Σχετικά άρθρα

Το Μάιο του 2019, η Liberty Media ανακοίνωσε ότι το καλεντάρι της Formula 1 από το 2020 θα περιλαμβάνει και την πίστα του Zandvoort, κάτι που σημαίνει ότι η Ολλανδία θα φιλοξενήσει αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκινήτου αθλητισμού μετά από 35 χρόνια.

Η τελευταία φορά ήταν στις 25 Αυγούστου του 1985 στην πίστα του Zandvoort, αλλά έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είτε μιλάμε για την ασφάλεια οδηγών και θεατών, είτε για το μέγεθος και την ταχύτητα των μονοθεσίων.

Αυτό υποχρέωσε τη διοίκηση της πίστας του Zandvoort να προτείνει και να κάνει σημαντικές αλλαγές στην χάραξη της πίστας, ώστε να επιστρέψει ο αγώνας στην χώρα καταγωγής του Max Verstappen.

Ο φετινός αγώνας θα διεξαχθεί το τριήμερο 1-3 Μαΐου και στο παραπάνω video μπορείς να δεις την πορεία των εργασιών στην πίστα, η οποία βρίσκεται ελάχιστα μέτρα από την μεγάλη αμμώδη παραλία της ομώνυμης πόλης.

Διάβασε ακόμα

Για πρώτη φορά στην ιστορία της F1, το 2020 θα έχουμε 22 αγώνες

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...