Στις 29 Δεκεμβρίου προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της νέας -28ης- σεζόν του Top Gear, το οποίο ήταν ένα special με τους παρουσιαστές του διασημότερου αυτοκινητιστικού show να πηγαίνουμε στο Νεπάλ για ένα όμορφο road trip. Τα “κανονικά” επεισόδια της 28ης σεζόν του Top Gear θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τα τέλη του τρέχοντος μηνός στο BBC.

Αυτή θα είναι η δεύτερη σεζόν όπου παρουσιαστές θα είναι ο Chris Harris, μαζί με τον Paddy McGuinness και τον Freddie Flintoff, με τον Richard Hammond -άλλοτε μέλος αυτού του show, και σήμερα του The Grand Tour– να εκφράζει την άποψη του για το νέο τρίο, όταν ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Ο “Hamster” δήλωσε ότι οι τρεις τους έχουν καλή χημεία, αλλά η δήλωση του ήταν μάλλον διπλωματική, καθώς είπε χαρακτηριστικά:

Δεν είδα την προηγούμενη σεζόν, επειδή ταξίδευα όλο αυτόν τον καιρό που παιζόταν η σεζόν. Έμαθα ότι είχε καλή αποδοχή και βρίσκουν τον ρυθμό τους, που είναι φανταστικά νέα. Ακούγεται σαν να έχουν καλή χημεία. Σε εμάς πήρε 20 χρόνια για να την βρούμε.

Ανάλογα σχόλια είχε κάνει στο παρελθόν και ο James May, ο οποίος είχε πει:

Τους πήρε αρκετό καιρό για να καταλάβουν πως να το κάνουν. Αλλά νομίζω ότι κάνουν αρκετά καλή δουλειά τώρα. Είναι σχεδόν τόσο καλή, όσο η δικιά μας. Δεν έχω πρόβλημα να υπάρχουν δύο μεγάλα show αυτοκινήτων.

Αντιθέτως, ο Jeremy Clarkson σε παλιότερη συνέντευξη του έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να δει το Top Gear να το παρουσιάζει κάποιος άλλος εκτός των τριών τους, τονίζοντας:

Θα ήταν σαν να επισκέπτεσαι το μωρό σου, αφού αυτό έχει υιοθετηθεί από κάποιον άλλον, πιέζοντας το πρόσωπό σου πάνω στο παράθυρο για να το δεις.