Νέοι CEO για την Citroen και την DS

Σχετικά άρθρα

Η PSA ανακοίνωσε σήμερα μια σειρά αλλαγών στις υψηλόβαθμες θέσεις της, με την Linda Jackson να αποχωρεί από την θέση του CEO της Citroen και να αναλαμβάνει νέο ρόλο εντός PSA, ο οποίος θα έχει ως στόχο να “διευκρινίσει και να υποστηρίξει τη διαφοροποίηση της μάρκας σε ένα χαρτοφυλάκιο”.

Η Jackson θα αναφέρεται στον Carlos Tavares.

Νέος CEO της Citroen ορίστηκε ο Vincent Cobee, πρώην επικεφαλής παραγωγής της Mitsubishi, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν επιφορτισμένος με την επιτάχυνση της ανάπτυξης του εμπορικού σήματος σε διεθνές επίπεδο, ενώ ασκούσε και τα καθήκοντα του αναπληρωτή CEO της Citroen.

Παράλληλα η PSA ανακοίνωσε πως ο Yves Bonnefont παύει να είναι πλέον ο CEO της DS και την θέση του την παίρνει η Beatrice Foucher, η μέχρι σήμερα αναπληρωτής CEO της εταιρίας.

Ο Bonnefont παραμένει στην PSA και θα αναλάβει να πραγματοποιήσει μια μελέτη σχετικά με πιθανές συνέργειες των brands της PSA. Και ο Bonnefont θα αναφέρεται στον Tavares, τον CEO της PSA.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...