Το Drako GTE εντυπωσιάζει τον Jay Leno

Σχετικά άρθρα

Ο Jay Leno είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το Drako GTE των 1,25 εκατ. δολαρίων και δήλωσε εντυπωσιασμένος από το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την Drako Motors το GTE, είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό τετράπορτο, τετραθέσιο hypercar GT, περιορισμένης παραγωγής, που προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις, άριστο έλεγχο και ασφάλεια.

Το GTE έχει σχεδιαστεί από τον Lowie Vermeersch και την ομάδα του στο GranStudio στο Τορίνο της Ιταλίας. Ο ίδιος έχει βάλει τις πινελιές του στις Ferrari California, FF, 458, Alfa Romeo 2uettottanta concept και Dallara Stradale.

Διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες -έναν σε κάθε τροχό- συνολικής απόδοσης 1.200 ίππων με 8.800 Nm ροπής. Έχει τελική ταχύτητα 332 χλμ/ώρα και το 2015, κατά την ανάπτυξη του, είχε σημειώσει χρόνο 7:49,04 στο Nurburgring.

Φορά μια μπαταρία χωρητικότητας 90 kWh που μπορεί να φορτίσει και με ταχυφορτιστή 150 kW. Η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις 25 μονάδες, με τα πρώτα GTE να είναι έτοιμα μέσα στο 2020.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...