Giugiaro: To Tesla Cybertruck είναι ο Πικάσο των αυτοκινήτων

Σχετικά άρθρα

Ένας από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές αυτοκινήτων, ο Giorgetto Giugiaro, χαρακτήρισε τον σχεδιασμό του Cybertruck ως “τον Πικάσο των αυτοκινήτων”, λέγοντας πως το ηλεκτρικό pickup της Tesla είναι ένα αριστούργημα και πως θα έχει τεράστια εμπορική επιτυχία, επειδή οι άνθρωποι θέλουν να ξεχωρίζουν.

Με την Tesla να έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες τις παραδώσεις του Cybertruck, ο ειδικός στα αυτοκίνητα, Sandy Munro, βρέθηκε στο gigafactory εργοστάσιο της εταιρίας στο Ώστιν του Τέξας, δείχνοντας μας το πως η Tesla κατασκευάζει το ηλεκτρικό της pickup.

Μαζί του βρέθηκε ο αντιπρόεδρος μηχανικής οχημάτων της Tesla, Lars Moravy, που έδειξε στον Munro πώς η Tesla κατασκευάζει μερικά από τα πάνελ από ανοξείδωτο χάλυβα του Cybertruck. Τα πάνελ στις πόρτες του έχουν πάχος 1,8 χιλιοστών, με όλα τα υπόλοιπα πάνελ του αυτοκινήτου να έχουν πάχος 1,4 χιλιοστών.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Elon Musk έγραψε στο X (πρώην Twitter) πως η Tesla θα παρουσιάσει ένα πακέτο που θα μετατρέπει το Cybertruck σε αμφίβιο όχημα που θα μπορεί να διασχίσει “τουλάχιστον 100 μέτρα νερού ως βάρκα”.

Επίσης δες το video του Jay Leno να οδηγεί το Cybertruck και να συζητά γι’αυτό με τον Moravy, αλλά και με τον επικεφαλής σχεδιασμού της Tesla, Franz von Holzhausen.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...