H Toyota παρουσίασε νέες εκδόσεις των Tacoma, Tundra, 4Runner, Highlander και Sequoia

Σχετικά άρθρα

Στην έκθεση του Σικάγο η Toyota παρουσίασε τις Trail εκδόσεις των Tacoma, Tundra και 4Runner, τις Nightshade εκδόσεις των Tacoma, Tundra και Sequoia, όπως και το Highlander XSE.

Η Toyota θα προσφέρει 7.000 Tacoma Trail edition, 5.000 Tundra Trail Edition και 4.000 4Runner Trail Edition, με τα μοντέλα να βασίζονται στην έκδοση εξοπλισμού SR5 και να είναι διαθέσιμα τόσο σε δικίνιτες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις. Ξεχωρίζουν από τα μαύρα διακοσμητικά, τα μαύρα λογότυπα, τα μαύρα καθίσματα, τις νέες επενδύσεις, τις νέες ζάντες αλλά και από τις νέες αναρτήσεις με αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Το Highlander XSE φέρει νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, μεταλλικά στοιχεία, ζάντες 20″, πλαϊνές ποδιές, φιμέ παράθυρα, μαύρους καθρέπτες, μαύρες ράγες οροφής και χρωμιομένες απολήξεις εξατμίσεων. Στο εσωτερικό συναντάμε ψεύτικα carbon διακοσμητικά, δερμάτινες και υφασμάτινες επενδύσεις και κρυφό ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Το μοντέλο φέρει πιο σπορ ανάρτηση, με το σύστημα διεύθυνσης να έχει νέες ρυθμίσεις για πιο άμεση απόκριση. Μηχανικά ο V6 3,5-λίτρων κινητήρας αποδίδει 295 άλογα με 356 Nm ροπή. Συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Σε ότι αφορά τις Nightshade Editions εκδόσεις των Tacoma, Tundra και Sequoia. Η παραγωγή τους θα περιοριστεί σε 5.000 Tacoma, 5.000 Tundra και 2.500 Sequoia, τα οποία έχουν μαύρα διακοσμητικά, μαύρες χειρολαβές, μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες και σκουρόχρωμη γρίλια. Επίσης μαύρες είναι και οι απολήξεις των εξατμίσεων, οι ζάντες 18″ και τα σήματα. Προσφέρονται σε τρία εξωτερικά χρώματα (μαύρο, γκρι και λευκό).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...

Με ανοιγόμενο πίσω παράθυρο το νέο Toyota 4Runner

Η Toyota συνεχίζει το teasing της νέας γενιάς του 4Runner, με το επερχόμενο off-roader SUV να έχει ηλεκτρικά ανοιγόμενο πίσω παράθυρο. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί...