Το Μάρτιο η παρουσίαση του Ford Bronco, τον Απρίλιο το μικρότερο Bronco Sport

Σχετικά άρθρα

Αυτό αναφέρει το Automotive News, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από το ετήσιο συνέδριο των αντιπροσώπων της Ford (NADA Show), το οποίο πραγματοποιείται στο Las Vegas από 14 έως 17 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ford θα παρουσιάσει το νέο Bronco μέσα στον Μάρτιο, για να ακολουθήσει το μικρότερο Bronco Sport μέσα στον Απρίλιο του έτους, πιθανότατα στην έκθεση της Νέας Υόρκης, στις 8 Απριλίου.

Το“μικρό” Bronco Sport θα είναι το πρώτο που θα φτάσει στους αντιπροσώπους της Ford, καθώς θα κυκλοφορήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους, με το “κανονικό” Bronco να γίνεται διαθέσιμο στις αρχές του 2021. Η Ford αναφέρει ότι θα προσφέρει εκατοντάδες αξεσουάρ για την οικογένεια του Bronco, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από το λανσάρισμα των μοντέλων, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την εταιρία να ενισχύσει την κερδοφορία της.

Οι ιθύνοντες της εταιρίας δήλωσαν στους αντιπροσώπους ότι εκτιμούν να πουλήσουν το 2021 τουλάχιστον 200.000 αυτοκίνητα, όλης της οικογένεια του Bronco, η οποία αρχικά θα περιλαμβάνει δίθυρα και τετράθυρα αμαξώματα, με στόχο να αντιταχθούν στην πρόκληση της Jeep.

Το Bronco θα προσφέρεται σε δίπορτη και τετράπορτη έκδοση και αντλεί ρετρό στοιχεία από το μοντέλο πρώτης γενιάς, έχοντας ορθογώνια μάσκα και στρόγγυλους προβολείς, όπως έχουμε δει και από τις φωτογραφίες του που έχουν διαρρεύσει πριν μερικούς μήνες.

Το μοντέλο διαθέτει αφαιρούμενο hardtop και αφαιρούμενες πόρτες, ενώ θα βασίζεται σε ένα body-on-frame πλαίσιο και μηχανικά φορά τον V6 2,7-λίτρων EcoBoost κινητήρα, προερχόμενος από το Fusion Sport, απόδοσης 325 ίππων, ενώ στις σκέψεις της Μπλε Οβάλ εταιρίας βρίσκεται και μια υβριδική έκδοση.

Διάβασε ακόμα

Η Ford επενδύει 1,45 δισ. δολάρια για την ανάπτυξη του Bronco, του ηλεκτρικού F-150 και του νέου Ranger

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση για το Ford E-Transit

Η Ford Pro αποκάλυψε σήμερα μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range (Εκτεταμένης Αυτονομίας), ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού...

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...