Είναι αυτή η Alfa Romeo Giulia GTA;

Σχετικά άρθρα

Εδώ και μήνες υπάρχουν φήμες που θέλουν την Alfa Romeo να οργανώσει στις 24 Ιουνίου στο Μιλάνο, ένα μεγαλοπρεπέστατο πάρτι για να γιορτάσει τα 110 χρόνια της ένδοξης ιστορίας της, όπου θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο. Αναφορές θέλουν το μοντέλο αυτό να είναι η Giulia GTA, η οποία θα αποδίδει 620 άλογα.

Παρότι εκπρόσωπος της ιταλικής φίρμας έχει διαψεύσει τις συγκεκριμένες αναφορές, τονίζοντας πως δεν ετοιμάζουν καμία δυνατότερη έκδοση της Giulia. με την Quadrifoglio να παραμένει στη κορυφή της γκάμας, αυτή η φωτογραφία ίσως μας δείχνει την Giulia GTA (Gran Turismo Alleggerita), μια νέα έκδοση της Giulia που θα τοποθετηθεί πάνω από την Giulia Quadrifoglio.

Το αυτοκίνητο βλέπουμε πως διαθέτει καμουφλάζ στο μπροστά μέρος, αλλά διακρίνεται ο νέος, επιθετικής σχεδίασης προφυλακτήρας με μεγάλες εισαγωγές αέρα, ενώ το αυτοκίνητο φέρει και μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Διάβασε επίσης

12+1 πράγματα που δεν γνωρίζεις για την Alfa Romeo

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...