Η Jeep ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει το νέο Grand Cherokee μέσα στο 2020, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από το 2021, καθώς η σημερινή γενιά του μοντέλου είναι με διαφορά το πιο παλιό μοντέλο της γκάμας της εταιρίας.

1

Η αμερικάνικη εταιρία έχει ξεκινήσει τις δοκιμές του μοντέλου γύρω από το Detroit και από παλιότερη διαρροή έχουμε δει ότι στο εσωτερικό θα υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 10,5 ιντσών, νέο τιμόνι, οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 10,1″, με την συγκεκριμένη να είναι 7″ και 8,4″ στις κατώτερες εκδόσεις εξοπλισμού. Ακόμα, ο παραδοσιακός επιλογές ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου, θα δώσει την θέση του σε έναν περιστρεφόμενο διακόπτη, με τους αεραγωγούς να έχουν λεπτό σχεδιασμό.

2

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, το νέο Grand Cherokee θα βασίζεται στην Giorgio πλατφόρμα της Alfa Romeo, και θα εξοπλίζεται με μια γκάμα κινητήρων, όπου ανάμεσα τους θα υπάρχει ένας νέος 2,0-λιτρος turbo με ήπιο υβριδικό σύστημα eTorque και ο V8 Hemi 5,7-λίτρων με ήπιο υβριδικό σύστημα eTorque, ενώ το 2021 η εταιρία θα παρουσιάσει και την υβριδική έκδοση του.