H Volkswagen teasάρει ξανά το Nivus

Σχετικά άρθρα

H Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser video του επερχόμενου Nivus, με την γερμανική εταιρία να το περιγράφει ως ένα αστικό και στιλάτο coupe crossover.

Με αυτό η εταιρία θέλει να φέρει επανάσταση στην αγορά και εγκαινιάσει μια νέα κατηγορία το δεύτερο μισό του 2020, όπου και θα κυκλοφορήσει.

Η VW δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο, αλλά έκανε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει πρώτα στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και αργότερα θα έρθει και στην Ευρώπη.

Το Nivus σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε 100% στην Βραζιλία, βασίζεται στο Polo, έχοντας μεταξόνιο 2,56 μέτρων, αλλά διαθέτει μεγαλύτερό πίσω πρόβολο, που αυξάνει τον χώρο αποσκευών του μοντέλου. Διαθέτει σπορ σχεδίαση, LED φωτιστικά σώματα και ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που προσφέρει υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητας και εξατομίκευσης.

Θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες στην αγορά της Βραζιλίας, ενώ στην Ευρώπη θα έρθει μέσα στο 2021, όπου και θα κατασκευάζεται. Θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα και μηχανικά, στη Βραζιλία θα εξοπλίζεται με έναν 1.600αρη ατμοσφαιρικό κινητήρα 110 ίππων που θα συνδυάζεται είτε με 5-τάχυτο χειροκίνητο είτε με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης θα υπάρχει και ο 1.0 TSI απόδοσης 116 ίππων που θα συνδυάζεται μόνο με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...