Τον Αύγουστο σταματά η παραγωγή των Mercedes S-Class Coupe και Cabriolet

Σχετικά άρθρα

Η νέα γενιά της S-Class έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί έως τα τέλη του τρέχοντος έτους και δεν θα προσφέρεται σε Coupe και Cabriolet εκδόσεις, μιας και η Mercedes έχει αποφασίσει να τις καταργήσει λόγω των περικοπών που προχωρά, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα.

Έτσι η παραγωγή των S-Class Coupe και S-Class Cabriolet θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο, με τους υποψήφιους πελάτες να μπορούν να παραγγείλουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα μέχρι τον Μάιο.

Η Merceedes έχει καταργήσει την X-Class, ενώ και η τρίτη γενιά της CLS, όπως και η AMG GT 4-Door Coupe θα καταργηθούν όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος ζωής τους, και θα αντικατασταθούν από ένα ηλεκτρικό μοντέλο. Επίσης και το μέλλον της Β-Class είναι αβέβαιο, καθώς η νέα γενιά του ίσως μετατραπεί σε crossover.

Διάβασε επίσης

Αυτές είναι οι νέες Mercedes S-Class και AMG E63

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...