Η Totem Automobili ετοιμάζει την Alfa Romeo Giulia GTelectric, μια ηλεκτρική restomod Giulia GT Junior, που αποδίδει 525 άλογα με 940 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να είναι σε θέση να τα κάνει σε 3,4 δευτερόλεπτα.

1

Ο ηλεκτροκινητήρας αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 50,4 kWh που χαρίζει αυτονομία 320 χιλιομέτρων ανά φόρτιση. Η μπαταρία θα μπορεί να φορτίσει και μέσω ταχυφορτιστή, με το αυτοκίνητο να βασίζεται μόλις στο 10% του αρχικού πλαισίου, αφού η εταιρία έχει δημιουργήσει μια νέα αλουμινένια πλατφόρμα, ειδικά σχεδιασμένη γι’αυτό.

2

Υπάρχει roll bar, η ανάρτηση αποτελείται από γόνατα MacPherson μπροστά και πολλαπλών συνδέσμων πίσω, με το επανασχεδιασμένο αμάξωμα να είναι κατασκευασμένο από carbon προκειμένου να κρατηθεί το βάρος όσο γίνεται πιο χαμηλά. Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ρυθμιζόμενη ανάρτηση της Bilstein, σε ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση και σε αερανάρτηση, ενώ οι προβολείς είναι τεχνολογίας LED, με την σχεδίασή των μπροστά να να αντλούν έμπνευση από τα Alfa Romeo 1750/2000.

3

Ο κάθε πελάτης θα μπορεί να προσαρμόσει το αυτοκίνητο ανάλογα με τις προτιμήσεις του, με την Totem να τοποθετεί το κάθισμα του οδηγού, τα πεντάλ και το τιμόνι, αφού πρώτα μετρήσει τις διαστάσεις του οδηγού. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν Nappa δερμάτινες επενδύσεις ραμμένες στο χέρι, ψηφιακός πίνακας οργάνων και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με μια μικρή οθόνη 3,5″.

4Διάβασε επίσης

H Alfaholics προσφέρει carbon σώμα για την παλιά Alfa Romeo Giulia

Το αυτοκίνητο είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στο φετινό Goodwood Festival of Speed τον Ιούλιο, αλλά η αναβολή του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχει ως αποτέλεσμα να αναβληθεί και η παρουσίαση του Alfa Romeo Giulia GTelectric.