Δωρεάν αναπνευστήρες από την Tesla

Σχετικά άρθρα

Ο Elon Musk έγραψε στο Twitter πως η Tesla έχει προμηθευτεί επιπλέον αναπνευστήρες για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης του Covid-19 και δηλώνει πως αυτοί θα σταλθούν δωρεάν σε νοσοκομεία όλου του κόσμου, θέτοντας ως μοναδικό όρο να χρησιμοποιηθούν άμεσα και να μην βρεθούν σε κάποια αποθήκη.

Όπως έγραψε ο Musk:

Έχουμε μερικούς αναπνευστήρες που έχουν εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Θα τους στείλουμε παγκοσμίως, στις περιοχές όπου υπάρχει δίκτυο διανομής της Tesla. Τα έξοδα των συσκευών και οι αποστολές θα είναι δωρεάν. Η μοναδική προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιηθούν από ασθενείς που τους έχουν ανάγκη και να μην στοιβαχτούν σε κάποια αποθήκη.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Tesla δώρησε σε νοσοκομεία των ΗΠΑ 1.225 αναπνευστήρες των ResMed, Philips και Medtronic, εγκεκριμένοι από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...