Barrichello: Ο Hamilton είναι καλύτερος του Alonso

Σχετικά άρθρα

Ο Rubens Barrichello είναι ο πιο πολύπειρος οδηγός της F1, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες εκκινήσεις σε αγώνα στην ιστορία του θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα, από το 1993 έως το 2011 πήρε εκκίνηση σε 322 αγώνες και ο μόνος που τον απειλεί είναι ο Kimi Raikkonen, o οποίος βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 312 εκκινήσεις.

Ο -σχεδόν- 48χρονος Βραζιλιάνος απαντώντας σε ερωτήσεις από φιλάθλους, σε ένα Instagram live που διοργάνωσε το Motorsport.com, ρωτήθηκε και να πει την γνώμη του για τον Lewis Hamilton και τον Fernando Alonso. Η απάντηση του Barrichello κάθε άλλο παρά διπλωματική ήταν, παίρνοντας μια ξεκάθαρη θέση, λέγοντας:

Πιστεύω ότι οι αρετές του Hamilton τον κάνουν καλύτερο από τον Alonso. Ειδικά αν σκεφτείς ότι όταν ανταγωνίζονταν μεταξύ τους, είχαν μόλις ξεκινήσει την καριέρα τους. Σήμερα ο Hamilton είναι καλύτερος από τον Alonso.

Κάτι το οποίο δεν ισχύει, καθώς ο πρώτος αγώνας του Ισπανού ήταν στην Αυστραλία το 2001, ενώ αυτός του Βρετανού στον ίδιο αγώνα έξι χρόνια αργότερα. Ο Barrichello αγωνίστηκε απέναντι τόσο στον Hamilton όσο και στον Alonso και σήμερα φαίνεται να έχει μια στενότερη σχέση με τον Ισπανό, οπότε ίσως αποτελεί έκπληξη για ορισμένους η παραπάνω δήλωση. Ωστόσο, συνέχισε επαινώντας τις ικανότητες του πρώην οδηγού της McLaren, λέγοντας:

Νομίζω ότι ο Alonso έχει τα χαρακτηριστικά που, με ένα καλό αυτοκίνητο, μπορεί να οδηγήσει με διαφορετικούς τρόπους και θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος. Όταν πέρασε από τη Ferrari, υπήρχαν πολλές προκλήσεις, έπειτα έχασε και άρχισε να μιλάει και υπήρχαν πολύ περίεργες καταστάσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα