Αυτό είναι το νέο λογότυπο για τα ηλεκτρικά Hummer

Σχετικά άρθρα

Στις 4 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, η General Motors κατέθεσε αίτηση στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των Η.Π.Α. και του Καναδά για την κατοχύρωση του νέου λογοτύπου της Hummer, που βλέπεις στην φωτογραφία.

Τρεις ημέρες αργότερα, σε νέα αίτηση της η αμερικάνικη εταιρία ζήτησε την κατοχύρωση της εμπορικής ονομασίας “Hummer” για εφαρμογή σε “οχήματα χερσαίων μεταφορών”, δηλαδή σε αυτοκίνητα, pickup και sport οχήματα. Το νέο λογότυπο δείχνει πιο τετράγωνο, με περισσότερες ακμές και λεπτότερη γραμματοσειρά, που εκσυγχρονίζουν το παλιό λογότυπο όσο και μειώνουν τη “βιαιότητα” του.

Στα τέλη Ιανουαρίου, η GM ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι θα επαναφέρει στην αγορά το όνομα Hummer, το οποίο θα χρησιμοποιείται σε ηλεκτρικά μοντέλα. Το GMC Hummer EV θα είναι ένα ηλεκτρικό pickup 1.000 ίππων με 15.592 Nm ροπής, που θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

Το GMC Hummer EV θα προσφέρεται και σε Targa έκδοση με αφαιρούμενη οροφή, ενώ εκτός από pickup θα υπάρχει και μια κλειστή SUV έκδοση του. Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα ισχύοντα δεδομένα, το ηλεκτρικό Hummer θα παρουσιαστεί επίσημα στις 20 Μαΐου.

Διάβασε ακόμα

Το GMC Hummer EV θα διαθέτει μέχρι 3 ηλεκτροκινητήρες

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Xpeng X9 είναι ένα ηλεκτρικό βαν με έως 503 άλογα

Η κινέζικη Xpeng βγάζει στην αγορά το X9, ένα ηλεκτρικό βαν που προσφέρεται με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, με την πρώτη έκδοση να αποδίδει...

Για πρώτη φορά, το μερίδιο των ηλεκτρικών άγγιξε το 21% στην Ευρώπη

Από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2023, οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυξήθηκαν σημαντικά (+17,9%), φτάνοντας συνολικά τις 7,1 εκατομμύρια μονάδες,...