Η GM ανακοίνωσε πως επαναφέρει στην αγορά το όνομα Hummer, με το GMC Hummer EV να είναι ένα ηλεκτρικό pickup που θα αποδίδει έως 1.000 άλογα με 15.592 Nm ροπής, που θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 20 Μαΐου του 2020 και θα κυκλοφορήσει στην αγορά το φθινόπωρο του 2021, με κόστος κοντά στις 90.000 δολάρια. Σύμφωνα με την GM, το μοντέλο θα προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις, με την δυνατότερη να φέρει τρεις ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 1.000 ίππων. Επίσης θα υπάρχουν εκδόσεις με έναν και δύο ηλεκτροκινητήρες.

Στις σχετικές ειδήσεις το Cadillav EV crossover, θα γίνει το πρώτο μοντέλο της GM που θα κατασκευάζεται πάνω στην ηλεκτρική πλατφόρμα που ετοιμάζει. Η Cadillac θα προσφέρει αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα από το 2030 και μετά και ο νέος πρόεδρος της εταιρίας, Steve Carlisle, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως η Cadillac θα αφήσει πίσω της τα αλφαριθμητικά ονόματα και θα δώσει κανονικά ονόματα στα επερχόμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητά της.