Το Viloran είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της VW που βασίζεται στην MQB πλατφόρμα

Σχετικά άρθρα

Tον περασμένο Νοέμβριο η Volkswagen παρουσίασε στην έκθεση της Guangzhou το Viloran, ένα νέο πολυμορφικό μοντέλο αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας. Σήμερα, η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε ότι άνοιξαν οι παραγγελίες του, με την τιμή του να ξεκινά από τα 350.000 yuan, ήτοι €45.622, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τον Μάιο.

Το Viloran βασίζεται στην MQB πλατφόρμα του ομίλου και είναι με διαφορά το μεγαλύτερο μοντέλο που την χρησιμοποιεί. Και αυτό γιατί έχει μήκος 5.346 χλστ., πλάτος 1.976 χλστ., και ύψος 1.781 χλστ., ενώ το μεταξόνιο του αγγίζει τα 3.180 χλστ..

Το μοντέλο διαθέτει συρόμενες πίσω πόρτες και μπορεί να εξοπλιστεί με μεγάλη πανοραμική οροφή, κάμερα οπισθοπορείας, ενεργό cruise control, βοηθό παρκαρίσματος, βοηθό κυκλοφοριακής συμφόρησης και πολλά ακόμη.

Στο εσωτερικό του συναντάμε 7 καθίσματα σε διάταξη 2+2+3, με αυτά της δεύτερης και τρίτης σειράς να εξοπλίζονται με ηλεκτρικά ελεγχόμενα υποπόδια. Μηχανικά, κίνηση παίρνει από τον 2.0 TSI κινητήρα απόδοσης 220 ίππων με 350 Nm ροπής που συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...