Με μια γρήγορη αναζήτηση στο internet, βρήκα ότι ένα μέσης ποιότητας τραπέζι μπιλιάρδου κοστίζει περίπου €3.500, με την τιμή να φτάσει τα €12.000 αν κάποιος θέλει να έχει στη κατοχή του ένα εξαιρετικά καλό. Στον μάταιο τούτο κόσμο, όμως, υπάρχουν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι που θα διαθέσουν 250.000 δολάρια για να τοποθετήσουν στο αποστειρωμένο σπίτι τους αυτό εδώ το τραπέζι μπιλιάρδου.

Μην με παρεξηγήσεις, δεν κρίνω, ο καθένας κάνει ότι θέλει τα λεφτά του, αλλά είμαι σίγουρος ότι και εσύ θα παραδεχτείς την υπερβολή στο συγκεκριμένο αγαθό. Το τραπέζι φέρει την υπογραφή της εταιρίας 11 Ravens, η οποία το ονομάζει Stealth. Και τα πέντε που θα βγουν στην παραγωγή θα μπορούν να τα αγοράσουν μόνο όσοι έχουν στην κατοχή τους τουλάχιστον μια Rolls-Royce.

Και εδώ αναρωτιέσαι, εκτός από το σχεδιασμό του, τι κάνει αυτό το τραπέζι τόσο ξεχωριστό; Σύμφωνα με την 11 Ravens, αυτό διαθέτει ένα πλαίσιο αλουμινίου, ενώ υπάρχουν μαύρα πάνελ φτιαγμένα από lucite και φύλλα χρυσού 14 καρατίων. Ακόμα, διαθέτει κρυστάλλινες επενδύσεις, LED φώτα παντού, ενώ φυσικά, υπάρχει ένα bespoke σετ από μπάλες και στέκες μπιλιάρδου για να ολοκληρωθεί το πακέτο.

Τέλος, σε μια προσπάθεια να γίνει πιο δελεαστικό το τραπέζι, η εταιρία αναφέρει ότι αυτό είναι “3 σε 1”, καθώς μετατρέπεται εύκολα σε τραπέζι για επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ), καθώς και σε τραπέζι για γεύμα/δείπνο.

Bonus! Δες και ένα video του Business Insider που μας δείχνει μέρος της παραγωγής των μοντέλων της Rolls-Royce, στη προσπάθεια του να απαντήσει στην ερώτηση γιατί τα βρετανικά μοντέλα είναι τόσο ακριβά.