Στα μέσα του περασμένου μήνα, η Hyundai παρουσίασε το νέο Elantra, το οποίο κυκλοφορεί σχεδόν σε όλες τις αγορές του κόσμου, εκτός Ευρώπης. Κατά την παρουσίαση του, η νοτιοκορεάτικη εταιρία έκανε γνωστό ότι μηχανικά το μοντέλο θα προσφέρεται με τον 2,0-λιτρο βενζινοκινητήρα απόδοσης 147 ίππων και 179 Nm ροπής που συνδυάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και με τον 1.600άρη GDI υβριδικό κινητήρα που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson και συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 43 ίππων που αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 1,32 kWh.

Σήμερα, όμως, η Hyundai μας δίνει μερικές φωτογραφίες και video ενός καμουφλαρισμένου Elantra N Line, το οποίο θα φέρει έναν turbo κινητήρα. Η εταιρία δεν αναφέρει ποιος θα είναι αυτός, αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι μιλάμε για τον γνωστό 1.600άρη T-GDI, απόδοσης 204 ίππων και 265 Nm ροπής.

Το Elantra N Line διαθέτει σπορ στοιχεία σχεδίασης και αναβαθμίσεις στο πλαίσιο, που συνολικά θα βελτιώνουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται τόσο με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και με 7-τάχυτο αυτόματο, με paddles στο τιμόνι.

1Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Νέο Hyundai Elantra