Ο Lando Norris θέλει να τρέξει στο Indy 500 και στις 24 ώρες της Daytona

Σχετικά άρθρα

Ο Lando Norris είναι δεινός gamer και συμμετέχει σε κάθε πρωτάθλημα που υπάρχει σε ψηφιακή πλατφόρμα. Έτσι, εκτός από τα F1 Virtual GP, τον έχουμε δει να τρέχει στο πρωτάθλημα των IndyCars, στο Αυστραλιανό πρωτάθλημα Supercars, στη Formula 3, στο Moto GP, ακόμα και στο Euro Truck Simulator 2. Φυσικά, μεταδίδει κάθε αγώνα στο Twitch, όπου έχει αυξανόμενο αριθμό θαυμαστών, καθώς φροντίζει να μας δείχνει πόσο διασκεδαστικός τύπος είναι.

Ο 20χρονος Βρετανός φαίνεται ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή πίσω από το τιμόνι του προσομοιωτή του, και σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Norris παραδέχτηκε ότι θα δεχόταν οποιαδήποτε ευκαιρία να αγωνιστεί στο IndyCar ή στον 24ωρο αγώνα της Daytona. Αυτό θα το έκανε αν μπορούσε να βρει μια “τρύπα” στο πρόγραμμά του, και εφόσον δεν τον αποσπά από τους στόχους του στην F1. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έτρεξε στο iRacing Challenge τον αγώνα στην Ινδιανάπολη με IndyCar, αν και η εμπειρία του δεν ήταν και η καλύτερη. Δεν θα σου κάνω spoil, απλώς παρακολούθησε τον αγώνα στο παρακάτω video. Ήταν καλός, παρότι τέλειωσε άδοξα για τον Norris.

ΠηγήRacer.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...