Η Ferrari έκανε νέα πρόταση στον Vettel

Σχετικά άρθρα

Τον προηγούμενο μήνα ιταλικά δημοσιεύματα ήθελαν τον Sebastian Vettel να απορρίπτει την αρχική πρόταση της Ferrari, η οποία αφορούσε την επέκταση του συμβολαίου του για 1 έτος, με απολαβές μειωμένες κατά 2/3 σε σχέση με αυτές του τωρινού του συμβολαίου, ύψους 30 εκατ. ευρώ.

Τώρα, σύμφωνα ξανά με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, η Ferrari έκανε νέα πρόταση στον Γερμανό, τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, προτείνοντας του νέο συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών, με ετήσιες απολαβές κοντά στα 10-12 εκατ. ευρώ, όσο είναι και το ποσό που παίρνει από φέτος ο Charles Leclerc.

Το δημοσίευμα θέλει την Ferrari να φέρεται να έχει ζητήσει από τον Vettel να της δώσει μια απάντηση μέχρι το τέλος του μήνα και σε περίπτωση που ο Vettel αρνηθεί, η Scuderia θα εξετάσει τους Daniel Ricciardo και Carlos Sainz, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Antonio Giovinazzi.

Προ ημερών ο Eddie Jordan δήλωσε πως ο Hamilton θα πάει στη Ferrari, ενώ ο Vettel, αν δεν αποσυρθεί, ίσως πάει στη McLaren.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr