Ο οδηγός δοκιμών της Rimac μας λέει ποια είναι ακριβώς η δουλειά του, και πώς έφτασε να την κάνει

Σχετικά άρθρα

Η δουλειά του δοκιμαστή οδηγού μιας εταιρίας είναι εξαιρετικά απαιτητική, καθώς σε μεγάλο βαθμό το feedback αυτού είναι που καθορίζει αν ένα αυτοκίνητο είναι διασκεδαστικό και ευχάριστο στον δρόμο. Από την άλλη είναι άκρως διασκεδαστική, καθώς έχεις το ελεύθερο να οδηγείς ατελείωτες ώρες, να εξελίσσεις ένα αυτοκίνητο και να πληρώνεσαι για αυτό.

Αν σε αυτή την εξίσωση βάλεις το να δουλεύεις για μερικές από τις αξιόλογες εταιρίες παγκοσμίως, όπως η Rimac, τότε πολλοί θα θεωρήσουν ότι ότι ο οδηγός/εξελικτής έχει την καλύτερη δουλειά στην εταιρεία, και πιθανώς στον κόσμο.

Στο παραπάνω video θα δεις τον Mate Rimac να κάθεται στο κάθισμα του συνοδηγού, καθώς πίσω από το τιμόνι ενός πρωτότυπου Rimac C_Two βρίσκεται ο οδηγός δοκιμών και ανάπτυξης της κροατικής εταιρίας, Miroslav “Mrgud” Zrncevic. Ο τελευταίος μας περιγράφει ποια είναι ακριβώς η δουλειά του και πώς έφτασε σε αυτό το σημείο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...