Ισπανός είχε κλέψει 26 σπορ αυτοκίνητα των ΄80s, 90s και ’00s

Σχετικά άρθρα

Ένας 42χρονος άνδρας συνελήφθη στη πόλη Getaria της Ισπανίας, όταν οι αστυνομικοί, κατά την έρευνά τους για μια κλεμμένη γεννήτρια, έπεσαν πάνω σε μια αποθήκη όπου ο άνδρας είχε κρύψει 26 σπορ αυτοκίνητα των δεκαετιών του 1980, 1990 και 2000 που είχε κλέψει.

Ανάμεσα στα κλεμμένα αυτοκίνητα ήταν μια Lancia Delta HF Integrale, ένα Ford Sierra RS500 Cosworth, μια Mercedes 190E 2.5-16 Evo II, πολλά Mitsubishi Lancer Evo, δύο M3 (E30 και E36), ένα Renault 5 Turbo, ένα Subaru Impreza STi, ένα Ford Escort Cosworth και ένα Peugeot 205 GTi. Επίσης από την έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν 10.000 ευρώ σε μετρητά και δύο όπλα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, τα αυτοκίνητα είχαν κλαπεί από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Σε ορισμένα από τα αυτοκίνητα είχαν παραποιηθεί οι αριθμοί πλαισίου, κάτι που σημαίνει πως ο άνδρας σκόπευε να τα πουλήσει. Τα αυτοκίνητα θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...