Η Maserati έδωσε μερικές ακόμη teasers φωτογραφίες της MC20, του νέου της σπορ μοντέλου που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο. Οι πληροφορίες για το αυτοκίνητο είναι περιορισμένες και το μόνο που είναι γνωστό είναι πως θα εφοδιάζεται αρχικά με έναν νέο V6 twin-turbo κινητήρα, ο οποίος θα αναπτυχθεί και θα κατασκευαστεί εξ’ολοκλήρου από την Maserati. Η χωρητικότητα του λέγεται ότι θα είναι 3,6 λίτρα και η απόδοση του θα είναι τουλάχιστον 600 άλογα.

O κινητήρας εικάζεται πως θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Getrag, που θα στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Ακόμα, αναμένεται μέσα στον κύκλο ζωής του μοντέλου να υπάρξει μια plug-in υβριδική και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και η cabrio έκδοση του.

Το νέο sport αυτοκίνητο της Maserati είναι η φυσική εξέλιξη της MC12, με την Maserati να έχει ανακοινώσει πως θα επιστρέψει επίσημα στους αγώνες, με την αγωνιστική έκδοση της νέας MC20. Τα αρχικά MC προέρχονται από τις λέξεις Maserati Corse, ενώ το 20 αναφέρεται στο 2020, το έτος που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σελίδας στην ιστορία της Maserati.