Πρωτοποριακή πλατφόρμα για ηλεκτρικά οχήματα από την REE

Σχετικά άρθρα

Η REE Automotive, μια εταιρία από το Ισραήλ, έχει ετοιμάσει μια πρωτοποριακή πλατφόρμα για ηλεκτρικά οχήματα, ενώ έχει συνεργαστεί με την ιαπωνική KYB Corporation, για να δημιουργήσει την πλατφόρμα REEcorner, η οποία ενσωματώνει όλα τα εξαρτήματα του συστήματος διεύθυνσης, του συστήματος πέδησης, της ανάρτηση και τον ηλεκτροκινητήρα μέσα σε κάθε τροχό, με την KYB να προσφέρει ημι-ενεργά και ενεργά συστήματα ανάρτησης σε αυτή τη καινοτόμο πλατφόρμα.

Το REEcorner συνδυάζεται με το REEboard, μια εντελώς επίπεδη πλατφόρμα που φιλοξενεί τις μπαταρίες και δίνει στους σχεδιαστές πλήρη ελευθερία στον σχεδιασμό του οχήματος.

Η REE υποστηρίζει πως ο συνδυασμός των REEcorner και REEboard επιτρέπει τις αρθρωτές εφαρμογές για οποιονδήποτε τύπο οχήματος.

H εταιρία να συμπληρώνει πως η πλατφόρμα της μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τρέχοντα και μελλοντικά οχήματα, όπως οχήματα που χρησιμοποιούν οι εταιρίες παράδοσης δεμάτων, τα ρομποταξί αλλά και τα οχήματα των υπηρεσιών logistics.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...