Μια Ferrari 488 GTB συγκρούστηκε με λεωφορείο στο Λονδίνο

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη Κυριακή (24/5) στις 13:50 στη λεωφόρο Northumberland στο κεντρικό Λονδίνο και κοντά στην πλατεία Trafalgar, μια Ferrari 488 GTB τράκαρε με ένα να λεωφορείο, με αποτέλεσμα να καταστραφεί όλο το εμπρός μέρος της. Τα βρετανική μέσα αναφέρουν ότι ο τοπικός ράπερ Swarmz (πραγματικό όνομα Brandon Scott) είχε κάποια συμμετοχή στο ατύχημα.

Παρότι ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή, μέχρι τώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν η 488 GTB είναι δική του ή βρισκόταν ο ίδιος πίσω από το τιμόνι της. Σε κάθε περίπτωση, η αστυνομία του Λονδίνου αναφέρει ότι δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός, ούτε του οδηγού ούτε των επιβατών του λεωφορείου, ενώ δεν συνελήφθη κανείς.

Από το παραπάνω video, το οποίο τραβήχτηκε 5 λεπτά μετά το ατύχημα, φαίνεται ότι το ιταλικό supercar έχει υποστεί σοβαρές ζημιές σε όλο το εμπρός μέρος του, κάτι που δείχνει ότι μάλλον κινούταν με αρκετά μεγαλύτερη ταχύτητα από το όριο των 20 μιλίων/ώρα (32 χλμ/ώρα). Παρόλα αυτά, ο κινητήρας και η καμπίνα παρέμειναν άθικτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Ευρώπη χρειάζεται 8 φορές περισσότερα σημεία φόρτισης ετησίως έως το 2030, για να επιτύχει τους στόχους CO2

Μια νέα έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) αποκαλύπτει ένα ανησυχητικό χάσμα μεταξύ της τρέχουσας διαθεσιμότητας δημόσιων σημείων φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην...