Επίσημο: Volkswagen Nivus

Σχετικά άρθρα

H Volkswagen παρουσίασε σήμερα το Nivus. Το νέο αστικό coupe crossover αναπτύχθηκε στη Βραζιλία και αρχικά θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, ενώ στην αγορά της Ευρώπης αναμένεται από το 2021.

Το Nivus είναι μεγαλύτερο από το T-Cross, σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε 100% στην Βραζιλία, βασίζεται στο Polo, έχοντας μεταξόνιο 2,56 μέτρων, αλλά διαθέτει μεγαλύτερό πίσω πρόβολο, που αυξάνει τον χώρο αποσκευών του μοντέλου στα 415 λίτρα.

Το μήκος του φτάνει στα 4,26 μέτρα, το ύψος τα 1.49 μέτρα, διαθέτει σπορ σχεδίαση, LED φωτιστικά σώματα και ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που προσφέρει υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητας και εξατομίκευσης. Υπάρχει 10″ κεντρική οθόνη αφής και 10″ ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Βασίζεται στην MQB πλατφόρμα και μηχανικά, στη Βραζιλία θα εξοπλίζεται με έναν 1.600αρη ατμοσφαιρικό κινητήρα 110 ίππων που θα συνδυάζεται είτε με 5-τάχυτο χειροκίνητο είτε με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης θα υπάρχει και ο 1.0 TSI απόδοσης 116 ίππων που θα συνδυάζεται μόνο με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο κινητήρας όταν καταναλώνει αιθανόλη αποδίδει 128 άλογα με 200 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...