Η Hyundai παρουσίασε σήμερα το ανανεωμένου Santa Fe, το οποίο βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα. Το μοντέλο αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα λεπτά LED φωτιστικά σώματα, νέα γρίλια και κάθετα φώτα ημέρας, νέες ζάντες έως 20″, με τη νέα πλατφόρμα να συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης, του χειρισμού και της ασφάλειας, ενώ επιτρέπει στο Santa Fe να προσφέρεται και ως υβριδικό και ως plug-in υβριδικό.

Το Santa Fe είναι πιο ευρύχωρο από το pre-facelift μοντέλο, με την κεντρική κονσόλα να έχει νέο σχεδιασμό που χαρίζει περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους. Το Terrain Mode έχει πέντε προγράμματα λειτουργίας (mud, eco, sport, comfort και smart), με το shift-by-wire κιβώτιο να διαθέτει κουμπιά αλλαγής ταχυτήτων έναντι επιλογέα.

Στο εσωτερικό του μοντέλου συναντάμε επίσης μια οθόνη αφής 10,25¨στο κέντρο του ταμπλό και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, με τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι καλύτερης ποιότητας.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο και μέσα στο καλοκαίρι η Hyundai θα ανακοινώσει λεπτομέρειες για τους κινητήρες (βενζίνης, πετρελαίου, υβριδικοί, plug-in υβριδικοί) που θα προσφέρονται στο SUV της.