Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Mattia Binotto, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι είναι σημαντικό για τον Sebastian Vettel να βρει μια καλή θέση για τη σεζόν της Formula 1 του 2021, ακόμα κι αν αυτή είναι με τη Mercedes. Όταν ανακοινώθηκε ότι ο Vettel θα αποχωρήσει από τη Ferrari στο τέλος της σεζόν 2020, φήμες έλεγαν ότι ο Γερμανός ήταν δυσαρεστημένος με την προσφορά του νέου συμβολαίου που δέχτηκε από την ιταλική ομάδα, με τον Binotto να ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος, τονίζοντας:

Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι απλά ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και ξεκινάμε έναν νέο κύκλο και φαίνεται ότι αυτό το όραμα, από την άποψη του timing, δεν συνέπιπτε με το όραμά του. Δεν οφειλόταν στο ύψος του συμβολαίου ή στη διάρκεια του. Χωρίς αμφιβολία, για πολλούς λόγους, η Ferrari αγαπά τον Sebastian ως οδηγό και ως άτομο, είναι μέρος της ομάδας μας, του project μας, οπότε δεν ήταν ποτέ μια εύκολη απόφαση.

Ο Seb ήταν η πρώτη μας επιλογή και μετά ήρθε ο Covid, μια κατάσταση που άλλαξε πολλά πράγματα, από τον κανονισμό για το ανώτατο όριο του προϋπολογισμού, πράγματα που άλλαξαν το όραμα της κατάστασης, κοιτάζοντας μπροστά όπως και με το νέο μονοθέσιο, το οποίο θα δούμε το 2022. Έπρεπε να κάνουμε δύσκολες εσωτερικές κριτικές και αυτό κάναμε.

Σχολιάζοντας τις φήμες ότι η Mercedes δεν μπορεί να αγνοήσει τον Vettel, o Binotto είπε:

Ακούω φήμες ότι μπορεί να τον δούμε στη Mercedes και θα ήμουν πολύ χαρούμενος γι ‘αυτόν, πραγματικά θα ήμουν.

Τέλος, στην ίδια συνέντευξη ο Ιταλός δήλωσε ότι ο Carlos Sainz Jr. μπορεί να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Ferrari.