Η Goodyear μπαίνει στον κόσμο του εικονικού racing

Σχετικά άρθρα

Αυτή η σεζόν σηματοδοτήθηκε από την επιστροφή της Goodyear στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motorsport, σημειώνοντας σημαντικές νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA World Endurance, και από μια νέα συνεργασία με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WTCR (FIA World Touring Car Cup). Τον Ιούνιο συνεχίζεται η επιστροφή της Goodyear στους αγώνες motorsport, χάρη στη συμμετοχή της στον κόσμο των εικονικών αγώνων ταχύτητας.

Καθώς οι ομάδες και οι οπαδοί του motorsport αδημονούν για στιγμές αδρεναλίνης και για μηχανοκίνητη δράση, η παγκόσμια βιομηχανία και η ευρύτερη κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, κατέληξαν στην εικονική μετάδοση των αθλητικών μηχανοκίνητων γεγονότων μέσω προσομοιωτή.

Η Goodyear βασιζόμενη στις επιτυχημένες συνεργασίες της με τα κορυφαία Πρωταθλήματα, συμμετέχει στους εικονικούς αγώνες motorsport του WTCR και του 24 Hours of Le Mans.

Ως ο μοναδικός Προμηθευτής Ελαστικών του WTRC, τα εικονικά ελαστικά της Goodyear θα εξοπλίσουν όλα εκείνα τα αυτοκίνητα που θα ανταγωνίζονται στο εικονικό Πρωτάθλημα το οποίο θα ξεκινήσει, την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020. Σηματοδοτώντας το ντεμπούτο του ανταγωνιστικού ελαστικού αυτοκινήτου Goodyear Eagle F1 SuperSport, στον κορυφαίο αγώνα touring αυτοκινήτων, που προηγείται των πρώτων πραγματικών αγώνων που θα γίνουν αργότερα τη φετινή χρονιά.

Επιπλέον το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η νέα εταιρική εικόνα της Goodyear, κατά τις ιστορικές διαδρομές του 24 Hours of Le Mans. Η νέα εταιρική εικόνα της Goodyear θα αποκαλυφθεί στην πραγματική πίστα αγώνων τον Σεπτέμβρη ενώ θα προβλήθηκε εικονικά για πρώτη φορά καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου ψυχαγωγικού εικονικού event.

O Ben Crawley, Διευθυντής Motorsport, επισήμανε:

Οι εικονικοί αγώνες έχουν επωφεληθεί από τη μεγάλη αύξηση της δημοτικότητάς τους κατά την περίοδο του lock-down. Ακόμα και για την περίοδο που θα εκκινήσουν οι πραγματικοί αγώνες, εκτιμούμε πως οι εικονικοί αγώνες θα συνεχίσουν να εξελίσσονται εφόσον συνδέουν πραγματικά τους οπαδούς, με τους οδηγούς-θρύλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μακροπρόθεσμα, θα αναζητήσουμε τρόπους ώστε η διαδικασία επιλογής των αγωνιστικών ελαστικών και η στρατηγική που εξελίσσεται στα pitstops, να μεταφερθούν στους εικονικούς αγώνες. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσουμε τους προγραμματιστές να αναπαράγουν με απόλυτη ακρίβεια την πραγματική, επίδοση των αγωνιστικών ελαστικών της Goodyear.

Βραχυπρόθεσμα, βλέπουμε ότι αυτό αποτελεί για εμάς ευκαιρία για να συνδεθούμε με τους οπαδούς μας και να εισάγουμε τη μάρκα Goodyear στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κόσμο των εικονικών αγώνων.

H Goodyear, πριν από το ντεμπούτο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εικονικής Πραγματικότητας, έχει ήδη συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Αγωνιστικό Πρωτάθλημα Φορτηγών (ETRC) καθώς και στο Πρωτάθλημα eNASCAR.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Lola εισέρχεται στη Formula E με τη Yamaha ως τεχνικό συνεργάτη

Η Lola Cars ανακοίνωσε σήμερα ότι επιστρέφει στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό με μια πολυετή τεχνική συνεργασία με την Yamaha, και θα εισέλθει στο παγκόσμιο...

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο 28 Μαρτίου η δωρεάν αναβάθμιση 1.44 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για...

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...
Autoblog.gr