Η Lamborghini συνεργάστηκε με την The Italian Sea Group και μας παρουσιάζουν το Tecnomar for Lamborghini 63. Η The Italian Sea Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους ετερογενών δραστηριοτήτων στη διεθνή βιομηχανία σκαφών αναψυχής και αποτελεί ορόσημο στην κατασκευή σκαφών και πλοίων, με το όνομα του yacht που ετοίμασαν οι δύο εταιρίες να είναι σαφή αναφορά στο έτος ίδρυσης της Lamborghini, ήτοι το 1963.

Εκτός αυτού, το νούμερο 63 υποδηλώνει το μήκος του σκάφους σε πόδια, που μεταφράζεται σε 19,2 μέτρα. Το σχέδιο του Tecnomar for Lamborghini 63 είναι αποτέλεσμα του Centro Stile της εταιρίας με έδρα της Sant’Agata στη Μπολόνια και αντλεί έμπνευση από την Sian FKP 37, ενώ φυσικά έχουν συμβάλλει και οι ναυπηγοί μηχανικοί της εταιρίας από την Carrara της Ιταλίας.

Για την κίνηση του superyacht ευθύνονται δύο 24-λιτροι V12 πετρελαιοκινητήρες της MAN, απόδοσης 2.000 έκαστος, επιτρέποντας στο σκάφος να αναπτύξει ταχύτητες έως και 60 ναυτικοί κόμβοι, που μεταφράζεται σε 111 χλμ/ώρα πάνω στο νερό. Το βάρος του Tecnomar for Lamborghini 63 είναι 24 τόνοι, και είναι το ταχύτερο σκάφος που έχει κατασκευάσει η Tecnomar.

Η παραγωγή του θα περιοριστεί στις 63 μονάδες, με αρχική τιμή τα 3 εκατ. δολάρια. Οι πρώτοι πελάτες θα παραλάβουν το σκάφος τους στις αρχές τους 2021.